martes, 15 de mayo de 2012

L’IES de Massamagrell dóna suport i s´adhereix a la Convocatòria de Vaga de demà dimecres 16 de maig.

L’Assemblea de professorat de l’IES Massamagrell, després de diverses reunions per a debatre les constants agressions contra l’educació pública per part de l’administració educativa, ha decidit adherir-se a la convocatòria de vaga feta pels sindicats docents, que començarà el proper dimecres, 16 de maig.

L’Assemblea ha valorat el fet que la continuïtat de les jornades de vaga es faça en funció de les circumstàncies i espera que l’administració educativa siga capaç de rectificar i deixar sense efecte el conjunt de mesures preses i d’altres que estan a punt de prendre’s, les quals suposen una autèntica agressió a l’educació pública.

Entre altres coses, l’Assemblea de professorat de l’IES Massamagrell ha aprovat un Manifest, que repartirà a tota la comunitat educativa, en què explica la repercussió tan negativa que tindrà el conjunt de mesures per a l’educació pública i com impedirà la superació de les dificultats que té plantejat l’ensenyament ací al País Valencià i al conjunt de l’estat espanyol. Aquest Manifest serà repartit a l’entrada de l’IES i dels altres col·legis públics els mateixos dies de vaga en una sèrie d’actes explicatius que consciencien la població que si no es paren les mesures plantejades pel govern del PP, suposarà el deteriorament irreversible i el desmantellament d’una educació pública de qualitat per a tothom.

A més a més, el professorat en vaga participarà en les manifestacions convocades pels sindicats en les principals ciutats.

Mes informació en:
http://www.elperiodicodeaqui.com/noticia/MASSAMAGRELL--L-Horta--L%92IES-de-Massamagrell-dona-suport-i/20853

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP