domingo, 19 de febrero de 2012

Diumenge 19 de febrer a les 12.00 hores en València a la Plaça de Sant Agustí.

Benvolguts i benvolgudes companyes.

Si fa unes setmanes ens posàvem en contacte amb vosaltres per a demanar la vostra participació en les mobilitzacions per les retallades que estem patint en la Comunitat Valenciana; hui, des de la UGT-PV, ens tornem a dirigir a vosaltres per a fer una altra crida a la participació i el compromís.

La reforma laboral que El Govern del Partit Popular ens ha imposat, no pot deixar a ningú indiferent i el nostre sindicat, en un procés de mobilitzacions i informació, iniciarà una sèrie d’actes reivindicatius en què és necessària i urgent la participació activa d’afiliats i afiliades i de la societat en general. Perquè és una reforma que no respondrà al drama de la desocupació; no incentivarà el creixement econòmic que el nostre país necessita; trenca amb un sistema de relacions laborals que fins ara havia funcionat, i fallida els equilibris socials en potenciar i defendre els interessos empresarials en detriment dels treballadors. Però, sobretot, és una reforma laboral absolutament injusta amb nosaltres, els treballadors i les treballadores: nosaltres i els nostres drets tornem a ser les víctimes dels excessos de qui res perden i tot ho guanyen, anomenem-lo capital, mercats, empresariat sense escrúpols,…

Però aquestes agressions es poden aturar, i les hem d’aturar nosaltres. I aquesta resposta la iniciarem amb les manifestacions de diumenge pròxim dia 19 de febrer. Tot això en un procés continuat de reivindicació sindical, que només pot concloure amb el reconeixement i restabliment dels nostres drets.

Ara és més necessari que mai que se’ns senta.
Implica’t en les reivindicacions.
Pels nostres drets, pel nostre futur.
No al Decret de l’acomiadament!
Acudeix a les manifestacions!

Diumenge 19 de febrer a les 12.00 hores en:
València Plaça de Sant Agustí

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP