viernes, 23 de abril de 2010

25 D'ABRIL TROBADES A BONREPÒS I MIRAMBELL: TU TENS LA CLAU

Ja ha arribat l'hora i el dia 25 d'abril a Bonrepòs i Mirambell tindrem el gran plaer en tornar a retrobar-nos per a començar a organitzar la propera Trobada.
DIUMENGE 25/04
10.30 h. Comencen les dues cercaviles que recorreran la nostra població: l’una eixirà de la plaça San Ferran a Mirambell i l’altra de la plaça d'Ausias March. Ambdues es trobaran a la plaça del Poble (Ajuntament)
12.00 h. Tallers, colpbol, pilota,..., al carrer Rei En Jaume i voltants.
12.30 h.Inauguració del monument commemoratiu de la Trobada al CEIP Mare de Déu del Pilar. Carrer Macarella s/n.
13.00 h. Actuació del cor dels menuts i dels alumnes de l’escola a la Plaça del Poble.
13.30 h. Dansà popular a la Plaça del Poble.
14.30 h. Dinar.
16.00 h. Actuació del grup Riu Sec i del grup Trobada.
2010 és un any molt rellevant per a Escola Valenciana i les 24 associacions que la fan possible arreu de les nostres comarques.
Fa 25 anys es van celebrar les dues primeres Trobades d'Escoles en Valencià, una a la Ribera i l'altra a la Marina Alta.

El camí recorregut no ha estat fàcil i queda encara molt per fer, però fem un balanç positiu del treball diari que centenars de persones d'Escola Valenciana i altres entitats han dut a terme durant aquest temps. Després de 25 anys més de 200.000 persones assiteixen cada any a les Festes per la Llengua i i 211.436 alumnes estudien en programes d'ensenyament en valencià, un 30% de l'alumnat d'infantil i primària.
Enguany també s'acompleixen 15 anys de col·laboració amb el prestigiós dissenyador valencià Xavier mariscal, que dissenya els cartells i les samarretes de les Trobades des d'aleshores.

El lema de les Trobades 2010 és Tu tens la clau. Amb aquest lema, Escola Valenciana va apostar per un missatge en positiu per expressar el nostre agraïment a les persones que com TU, segueixen treballant per la revitalització i la recuperació de la nostra llengua, les persones que s'impliquen en els nostres projectes, que hi participen de la voluntat de recuperar el valencià en tots els àmbits, persones que tenen la clau per construir el demà que volem.

Pot ser el proper any podríen celebrar-se les trobades al nostre poble: Massamagrell.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP