martes, 17 de marzo de 2009

SETMANA GRAN DE FALLES EN MASSAMAGRELL

La Falla La Raval s'ha alçat amb el primer premi per segon any consecutiu i també amb el premi al millor ninot indultat . Pel que fa als monuments infantils, el primer premi ha estat pel Tro.

La Falla Les Casetes ha aconseguit el segon premi i el tercer premi al millor monument ha anat a parar a la Falla Rei En Jaume.


Tornant als monuments infantils,La Raval ha aconseguit el segon guardó i el tercer premi ha recaigut en la Falla Infantil de Les Casetes. El millor ninot indultat infantil ha estat per a la Comissió de les Casetes.
A punt de concloure les festes falleres en Massamagrell, amb la Cremá de sis falles majors i altres sis infantils el próxim dijous, la comissions de la Raval, Rei En Jaume, El Tró, Plaça de L'Inmaculada , Casetes i L'Amistat estan gaudint al costat dels veïns de les seves respectives barriades de multitud d'actes festius.

A la pólvora, la música, els sopars i altres activitats tradicionals, se suma enguany la commemoració del 25 aniversari de la creacio de la Falla Les Casetes i , especialment, la participació d'enguany de Consol María Haro Cortés, de la Falla de L'Amistat, en la Cort d'Honor de la Fallera Major de València, la qual cosa és un gran orgull per al nostre poble.




Per altra banda y també per tercer any consecutiu el Taller de Discapacitats ha plantat la seu afalla a la Plaça de la Noria amb el tema "Les Falles de Cinema". Abans de la cremá d'aquesta falla els "fallers" del Taller de Discapacitats van prendre la típica xocolata amb bunyols y i van fer de pirotècnics.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP