martes, 11 de febrero de 2014

Hui, a les 18:00 hores, concentració en suport a les escoles públiques que poden perdre unitats.

Hui, a les 18:00 hores, a les portes del Palau de la Generalitat (Plaça Manises, València), concentració en suport a les escoles públiques que poden perdre unitats.


La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica ha denunciat que l’arranjament escolar d’infantil i primària per al curs 2014-2015 ataca frontalment el sistema educatiu públic valencià com a conseqüència de l’augment de ràtio a les aules i la política d’establiment de Districte Únic imposats per la Conselleria d’Educació.
A hores d’ara, els centres educatius esperen la resolució de la Conselleria sobre l’arranjament escolar. En el moment que la Conselleria d’Educació comunique si suprimeix les unitats que proposa a cada centre, en el cas dels centres que tinguen doble línia educativa (unitats en valencià i unitats en castellà), la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic recomana que els Consells Escolars acorden mantindre les unitats educatives en valencià per ser aquelles que garanteixen l’ensenyament òptim a l’alumnat tant des del punt de vista d’aprenentatge de llengües com per les metodologies d’ensenyament que s’apliquen.

Aquesta recomanació es fa després de l’informe que va presentar Escola Valenciana on es detallen les unitats en valencià de totes les escoles públiques que corren el perill de ser suprimides tant en Infantil com en Primària. Són 151 unitats en valencià, d’un total de 135 escoles públiques.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP