jueves, 23 de mayo de 2013

Hui, a les 17:00 hores, concentració davant l´Ajuntament de Massamagrell: Aturem la LOMQE

Amb el lema “Aturem la LOMQE”, la comunitat educativa de Massamagrell (AMPA CEIP Verge del Rosari, AMPA IES Massamagrell, AMPA CEIP Bisbe Amigó i AMPA CEIP Sant Joan Evangelista) es concentrarà hui, dijous 23 de maig, a les 17:00 hores, davant l´Ajuntament de Massamagrell (Plaça de la Constitució) per a protestar per l’aprovació de l’avantprojecte d’una llei que suposarà un gran retrocés en el sistema educatiu.
 
FAPA juntament amb d'altres entitats com ara l'STEPV, Escola Valenciana, sindicats d'estudiants i partits polítics, convoca concentracions (que han estat comunicades a la Delegació de Govern) a les places dels ajuntaments arreu del País Valencià sota el lema "Aturem la LOMQE", l'avantprojecte de la qual va ser aprovat divendres passat pel Consell de Ministres.   

L’aprovació divendres passat pel Consell de Ministres del projecte de LOMQE demostra la prepotència del Govern i el seu allunyament del conjunt de la comunitat educativa, que el passat dia 9 de maig va demanar amb una gran mobilització al conjunt de l’Estat que es retirés l’avantprojecte i que s’iniciés un procés negociador per acordar les mesures que s’han de prendre per millorar el sistema educatiu.

Aquesta llei és un atac al dret universal a l'educació, a l'ensenyament públic i al valencià. Pretén classificar l'alumnat segons el rendiment i no agrupar segons les necessitats; segrega en itineraris i estableix revàlides, en comptes d'aprofundir en l'atenció a la diversitat; consolida la privatització de l'ensenyament i les retallades a l'ensenyament públic. 
 
El PSPV-PSOE de Massamagrell participara a la concentració, i per totes aquestes coses, et demanem que hi participes. #NoALaLOMQE #AturemLaLOMQE

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP