jueves, 9 de mayo de 2013

Hui, jornada de vaga de l´Ensenyament Públic a tota Espanya per manifestar el rebuig frontal a la LOMCE i a la política de retallades

La Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions FAPA-València, FETE-UGT PV, FE CCOO PV, STEPV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d'Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor i FAPAPenyagolosa convoca conjuntament a tota la comunitat educativa, pares i mares, professorat i estudiants, en totes les etapes des de l'Educació Infantil a la Universitat a la mobilització i a secundar la vaga del proper dijous 9 de maig.

Esta jornada de vaga està convocada a tota Espanya i els motius centrals són per manifestar el nostre rebuig frontal a la LOMCE i a la política de retallades que estan duent a terme tant els governs de Rajoy com el de Fabra.

Per tot això, la posició del PSPV-PSOE és:

• El rebuig frontal a la LOMCE, per ser una llei que suposa una contrareforma del sistema educatiu que respon a les posicions ideològiques dels sectors més conservadors i que va en perjudici de la igualtat en l’accés i la permanència en els diferents nivells del sistema educatiu.

• El rebuig a la política educativa del govern de Fabra que pretén el desmantellament de l’escola pública. Alhora que deixa d’invertir en la construcció i millora de les instal·lacions dels centres públics, adopta mesures com la cessió de sòl públic per a construir centres privats concertats (els anomenats Centres d'Iniciativa Social), la implantació del districte únic que amb l’excusa d’afavorir la llibertat d’elecció de centre per part de les famílies l’únic que pretén és que els centres privats amb més demanda que oferta seleccionen l’alumnat.

• El rebuig a les retallades en les ajudes i beques de llibres, transport i menjador.

• El rebuig a les campanyes de desprestigi del professorat organitzat pels dirigents del PP valencià intentant culpar del fracàs escolar, posant en dubte la seua preparació i organitzant "caces de bruixes" com la realitzada per les Noves Generacions del PP de Castelló.

• El rebuig a un model d’ensenyament de les llengües que l’únic que pretén és marginar el valencià com a llengua vehicular.

Per tot això, des del PSPV-PSOE de Massamagrell vos animem a participar en esta jornada de vaga de hui dijous 9 de maig i a acudir a la manifestació que tindrà lloc a València, a les 19:00 hores, a la Plaça Sant Agustí.

El punt de trobada per a la gent del PSPV: C/ Gravador Selma (peatonal), Cantó carrer Sant Vicent, 18,30 hores. Esperem la teua assistència!!

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP