martes, 30 de abril de 2013

1 de Maig: Símbol del compromís ferm dels treballadors i les treballadores per la igualtat, la llibertat i la justícia social.

Demà es Primer de Maig, el símbol del compromís ferm dels treballadors i les treballadores per la igualtat, la llibertat i la justícia social.

La nostra Comunitat està en un estat d’emergència econòmica, institucional i social. La situació de l’atur ha arribat a límits absolutament inacceptables. Avui més de 700.000 persones no poden treballar i cada dia és major el nombre de las que no reben cap tipus d’ajuda econòmica. Tenim una taxa d’atur insostenible, quasi el 30%, i darrere d’estes xifres hi ha persones i famílies en una situació, en molts casos, desesperada.

Per això, des del PSPV-PSOE venim reclamant la necessitat d’actuar, de prendre decisions, d’adoptar mesures concretes i urgents que intenten pal·liar l’angoixosa situació que estan vivint milers de persones en la Comunitat Valenciana. Les diferents propostes per al diàleg que hem presentat en eixa direcció han sigut ignorades o rebutjades de pla pel Govern de la Generalitat Valenciana.

Però la nostra obligació és continuar en el nostre afany. Per això, una vegada més, en el Comité que hem celebrat este proppassat dissabte, hem aprovat per unanimitat un conjunt de 10 iniciatives urgents per l’ocupació i la reactivació econòmica que la societat valenciana necessita de forma immediata per a reaccionar.

I ara, de la ma dels sindicats, fem nostres les reivindicacions dels treballadors i treballadores i els eixos centrals de les manifestacions convocades per la UGT i CCOO:
- Front al drama de l’atur, reactivació econòmica i ocupació.
- Front a la desregulació laboral, dret al treball i conveni col·lectiu.
- Front a les privatitzacions, serveis públics i protecció social.
- Front a la crisi social i política, més i millor democràcia.

Per tot això, vos convoquem a participar en este Primer de Maig en les manifestacions convocades pels sindicats, en les que fan una crida a la defensa de la democràcia, i al seu aprofundiment, a l’exigència de transparència en el desenvolupament dels poders públics, i ratifiquen el seu recolzament a la Cimera Social, i les reivindicacions ciutadanes que tenen cabuda en este fòrum.

La manifestació tindra lloc a València, a les 11,30 hores, des de la Plaça San Agustín. El punt de trobada del PSPV: C/ Gravador Selma (peatonal), Cantó carrer Sant Vicent, a les 11,00 hores.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP