miércoles, 13 de febrero de 2013

Hui, a les 19:00 hores, conferència: "Des-Govern del Territori. Conseqüències polítiques econòmiques i ambientals"

Hui, a les 19:00 hores, al Teatre Micalet situat en ple cor de la ciutat de València (C/Guillem de Castro ), conferència: "Des-Govern del Territori. Conseqüències polítiques econòmiques i ambientals".

La conferència s'emmarca dintre del projecte "Cercle obert per la s.o.s.tenibilitat". Aquesta, pretén que encete el circuït de xarrades organitzades des de la secretaria de Moviments Socials, Medi Ambient i Desenvolupament Rural de Joves Socialistes del País Valencià (JSPV), tenint com a objectiu abordar diverses temàtiques relacionades amb l'actualitat mediambiental.
Es preveu comptar amb la participació de Joan Olmos, Dr enginyer de camins, ex professor Titular d’Urbanisme a la Universitat Politècnica de València (UPV); i Joan Romero, catedràtic de Geografia Humana per la Universitat de València (UV).

S’espera que els ponents realitzen una dissecció de les polítiques territorials que s'han implantat a l'Estat espanyol i, en detall al País Valencià. Quines han estat les seues conseqüències (polítiques, econòmiques, ambientals...) i quines són les possibles alternatives al model territorial actual, des d’una òptica crítica i progressista. Finalment, cal destacar que la conferència va dirigida a militants, simpatitzants, col·lectius i públic en general, amb caràcter obert per tal que hi puguen plantejar qüestions.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP