viernes, 11 de mayo de 2012

TROBADES D'ESCOLES EN VALENCIÀ 2012


El proper diumenge 13 de maig, al passeig de l’Albereda de València, se celebren les Trobades corresponents a les comarques del Camp de Morvedre, El Camp de Túria, l’Horta Nord, l’Horta Sud i València. Des del PSPV-PSOE de Massamagrell, membres del grup municipal, de l’executiva, militants i simpatitzants participarem en este espai lúdic i reivindicatiu, on pares i mares, ensenyants, alumnat, ajuntaments i entitats socials diverses uneixen esforços en defensa del valencià i d'aquells reptes educatius i socials valorats com a imprescindibles.
 
Enguany les Trobades agafen un caire totalment reivindicatiu a causa de les agressions que està patint l’educació per part de l’administració del PP, que ha decidit retallar d’on no cal, d’on ens fa mal: dels serveis públics. L’escola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió i una bona gestió.

 
Adjuntem el manifest d’Escola Valenciana corresponent a esta edició de les Trobades i la nota del PSPV-PSOE adreçada a les agrupacions de l’Horta Nord.


MANIFEST DE LES TROBADES 2012:
SÍ AL VALENCIÀ!  NO A LES RETALLADES!

Des de la primera Trobada, enguany farà 28 anys, les Trobades sempre han sigut un espai públic lúdic i reivindicatiu, on pares i mares, ensenyants, alumnat, ajuntaments i entitats socials diverses han unit esforços en defensa del valencià i d'aquells reptes educatius i socials valorats com a imprescindibles en cada moment. 

Les Trobades han sigut i són la suma voluntària i decidida dels qui fem i estimem el valencià, la nostra cultura, el nostre país.

Així, les Trobades són motor anual de canvi social. Altaveu de reivindicacions. Recordem l'eficàcia, l'any passat, en aglutinar centenars de milers de voluntats per exigir una educació plurilingüe de qualitat i fer retirar una proposta infame del conseller de torn. 

Enguany, com a conseqüència continuada del balafiament de recursos públics, l'administració ha decidit retallar d'on no cal, d'on ens fan mal: dels serveis públics, dels treballadors públics. L'escola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió, bona gestió, més valoració social.
Els drets laborals, l'atenció adequada i de qualitat de l'alumnat empitjorarà greument si no diem junts, com més fort millor: NO A LES RETALLADES! SÍ AL VALENCIÀ!!

Des del març fins al juny assegurem que cadascuna de les 14 Trobades siga una manifestació popular més de les convocades exigint uns serveis públics de qualitat, suficients i que no conculquen els drets de la ciutadania.

El nostre país necessita una depuració de responsabilitats i un impuls decidit de regeneració de l'ètica democràtica.

Des d'Escola Valenciana us animem a emprendre un moviment decidit per tal d'organitzar, debatre i participar activament en les Trobades. Ens hi juguem molt, ara i en el futur més immediat.
A les Trobades de 2012 demostrem que nosaltres, els valencians, cinquanta anys després de la publicació del llibre del mestre Joan Fuster, estem més vius que mai. Les Trobades són vostres, les Trobades sou vosaltres. Escola Valenciana sou vosaltres. I l'educació pública, de qualitat i en valencià... sou vosaltres.



COMUNICAT DEL PSPV-PSOE


Estimat company,
Estimada companya,

El proper diumenge 13 de maig al passeig de l’albereda de Valencia, se celebren les Trobades corresponents a les comarques del Camp de Morvedre, El Camp de Túria, l’Horta Nord, l’Horta Sud i València. 

Les Trobades sempre han sigut un espai públic lúdic i reivindicatiu, on pares i mares, ensenyants, alumnat, ajuntaments i entitats socials han unit esforços en defensa del valencià i dels reptes educatius i socials més imprescindibles.

Enguany les Trobades agafen un caire totalment reivindicatiu a causa de les agressions que està patint l’educació per part de l’administració del PP, que ha decidit retallar d’on no cal, d’on ens fa mal: dels serveis públics. L’escola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió i una bona gestió.

El nostre país necessita una depuració de responsabilitats i un impuls decidit de regeneració de l’ètica democràtica. Els drets laborals, l’atenció adequada i de qualitat de l’alumnat empitjorarà greument si no diem tots junts: NO A LES RETALLADES!, SÍ AL VALENCIÀ.

Ara és necessari que des del nostre Partit, tots nosaltres, identificats amb el nostre poble, sortim al carrer el dia de la festa. Us encoratgem a fer-ho i a fer notar arreu de les nostres comarques que som i volem seguir sent un poble orgullós de la cultura pròpia i també obert, treballador, pacífic, respectuós i acollidor de tots aquells que amb nosaltres vulguen viure.

                              
Carmelina Pla Silvestre 
Secretària de Política Lingüística
CEN PSPV-PSOE

Alfred Boix Pastor                                                                    
Vicesecretari d’Organització                
CEN PSPV-PSOE  
 








0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP