jueves, 9 de junio de 2011

Protesta en defensa de les línies en valencià

El conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, vol suprimir les línies en valencià.
Mostrem el nostre rebuig més fort concentrant-nos hui dijous 9 de juny, a les ciutats de València, Castelló i Alacant, per exigir que el conseller RETIRE l'esborrany del decret.

Les accions de protesta es desenvoluparan quasi simultàniament a les ciutats de València (plaça de la Mare de Déu, a les 19:00 hores), Alacant (carrer de carratalà 47, a les 18:00 hores ) i Castelló (carrer Major 78 enfront de la "casa dels caragols", a les 19:00 hores).
No ens llevaran el valencià!
La Plataforma vol expressar el rebuig a les mesures de desmantellament de l'escola pública el proper dissabte 18 de juny a les 18 h.

Davant la continuació de les retallades aplicades als centres densenyament públic en nombre de grups, plantilles i recursos; davant la no retirada de la proposta de cessió de sòl escolar públic a entitats privades; davant l´agressió que suposa la destrucció de les línies en valencià a l´ensenyament i davant totes les protestes que la comunitat educativa ha estat manifestant aquest curs contra la política educativa del encara Conseller d´Educació, la Plataforma en Defensa de l´Ensenyament Públic convoca a tota la comunitat educativa a una manifestació el proper dissabte dia 18 de juny.

Aquesta manifestació eixirà des de la Plaça Sant Agustí a les 18 h. i se suma a tot el seguit de mobilitzacions i protestes que es convoquen des de la plataforma sindical contra les retallades a l´ensenyament públic i vol ser reflex de la protesta de caire laboral tant com de la protesta per la davallada de qualitat que suposen aquestes mesures a l´ensenyament valencià.

Des de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic convoquen a totes i a tots a defensar l'ensenyament públic sota el lema: Per un ensenyament públic de qualitat, no a les retallades, sí al valencià!

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP