jueves, 31 de marzo de 2011

Esta vesprada a les 20:30 hores al Centre Cultural vine a la presentació de la Penya Valencianista de Massamagrell "Cada u pa d'ell"

Aquesta vesprada anirem al acte de presentació de la nova Penya Valencianista de Massamagrell "Cada u pa d'ell" que tindrà lloc al Centre Cultural. Segons el seu blog, que llegim habitualment, en aquest acte hi haura presència de jugadors de la primera plantilla en aciu i de "velles glòries" del valencianisme. Des d'ací animar-vos a participar en aquest acte i felicitar a la penya valencianista de massamagrell i als seus membres. I vos agraïm la invitació que varem rebre a la nostra seu, vareu ser els primers en "estrenar" la nostra bústia. Vos fiquem un enllaç d'aquesta penya: http://penyavalencianistamassamagrell.blogspot.com/

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP