miércoles, 20 de octubre de 2010

Recordatorio: Hoy finaliza el plazo para presentar documentación al Concurso de Méritos de una plaza de Educador Social en el Ayto. de Massamagrell

PROVISIÓ TEMPORAL D'"EDUCADOR SOCIAL" PER AL PROGRAMA "INTEGRA" EN COL•LABORACIÓ AMB L'IES DE MASSAMAGRELL, ES PROCEDIRÀ A LA SELECCIÓ DE:

• MONITOR/A, contracte laboral per obra o servei determinat segons les necessitats del servei, grup de titulació C1, i nivell de complement 19.
B).- REQUISITS:
a) Tindre la nacionalitat espanyola o, complir els requisits de l'article 57 de la llei 7/2007 de 12 d'abril de 2007 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.b) Estar en possessió de la titulació següent:
1. Tècnic superior en Integració Social.2. Tècnic superior en Animació Sociocultural,o complir les condicions per a obtindre'ls en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.
c) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions.d) Tindre complits 16 anys, sense excedir de l'edat de jubilació forçosa. e) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l'Estat, de les comunitats autònomes, o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
C).- SOL•LICITUDS:
Les sol•licituds es presentaran en INSTÀNCIA adreçada al Sr. alcalde, en el model que facilitarà l'Ajuntament de Massamagrell, i caldrà adjuntar-hi obligatòriament:
1. DECLARACIÓ JURADA de "No estar inhabilitat penalment per a l'exercici de funcions públiques ni haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública o ocupació pública".2. Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat, o document legal que el substituïsca.3. Fotocòpia de la titulació exigida en el punt B. b).4. Fotocòpia de la vida laboral emesa per la Seguretat Social i dels contractes.5. Fotocòpies de la documentació que acredite els mèrits que el sol•licitant adjunta basant-se en la puntuació i forma d'acreditació establerta per l'annex I de les Bases d'aquesta convocatòria.
El fet de no presentar els mèrits en el moment de la presentació d'instàncies, no serà puntuable posteriorment en el termini d'al•legacions, que només tindrà en compte els possibles errors comesos en la baremació dels esmentats mèrits.
E).- TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS:Les sol•licituds es presentaran en el registre d'entrada de l'Ajuntament de Massamagrell en horari d'oficina, en el termini de 10 dies hàbils comptadors a partir de la publicació d'aquest Ban al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Massamagrell. El termini acabarà hui dia 20 d'octubre a les 14 hores.F).- PROCÉS DE SELECCIÓ:La selecció del candidat es realitzarà per CONCURS DE MÈRITS en què se seguirà la puntuació assenyalada en l'annex I de les bases aprovades per a la convocatòria i que es troben a disposició dels interessats al registre de l'Ajuntament, ubicat a la Plaça de la Constitució, 12.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP