jueves, 21 de octubre de 2010

IV VOLTA EN CARRO I A CAVALL PER L’HORTA NORD

L´Associació de Carreters de Massamagrell ha organitzat per al diumenge 24 d´octubre, la IV Volta en Carro i a Cavall per L´Horta Nord.
Pots apuntar-te, al telèfon 96 144 29 09 o al 691 03 88 09, fins a demà divendres.

Reglament de la Volta

ART. 1r.- L'eixida de la prova serà des del solar existent junt amb el col·legi Mare de Déu del Rosari de Massamagrell a les 11 hores i l'arribada s'estima sobre les 13.30 hores en la Plaça la Noria.

ART. 2n.- Es obligatori per a tots els participants tindré concertat un segur de responsabilitat civil enfront de tercers.

ART. 3r.- Tots els participants hauran de respectar el recorregut fixat per l'organització, així com l'orde d'eixida establit.

ART. 4t.- Tots els participants estan obligats a complir la Llei de Seguretat Vial i la resta de normes de tràfic. Qualsevol infracció a la dita llei podrà ser sancionada amb l'expulsió de la volta.

Art. 5t.- L'organització no es fa responsable de cap accident de què poguera ser causa o víctima qualsevol participant, així com tampoc d'avaries, pèrdues, gastos ni deutes que pogueren contraure's durant la volta.

ART. 6t.- Els participants hauran de mantindré un comportament cívic i de respecte cap als altres en tot moment. Qualsevol conducta inadequada podrà ser sancionada amb l'expulsió de la volta.

ART. 7m.- L'organització es reserva el dret a modificar qualsevol horari o itinerari si per algun motiu justificat ho requerira.

ART. 8u.- La participació en esta volta implica l'acceptació del present reglament.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP