sábado, 20 de octubre de 2012

Soro III disputa demà la final del XXVII Campionat Individual Bancaixa d'escala i corda - Trofeu President de la Generalitat

Demà, a les 11:30 hores, i en directe per Canal 9 Dos, el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada acull la final del XXVII Campionat Individual Bancaixa d'escala i corda - Trofeu President de la Generalitat 2012, que disputaran Soro III de Massamagrell i Santi de Finestrat. 

Cap dels dos s'ha proclamat abans campió. Soro III afronta la seua tercera final, a més consecutiva. Anteriorment, Quico s'ha enfrontat a Miguel, en 2010 (60-30), i a Álvaro, l'any passat, quan va estar més a prop que mai del triomf (60-55). 
Soro III (28 anys) afronta esta final com a principal favorit, pel fet d'haver sigut finalista en les dos ultimes edicions. Quico està plenament consolidat com un especialista de l'Individual gràcies a un físic poderós i un joc contundent de volea i bot de braç. Tots estos elements, a més de la gran experiència en finals, i la recent partida de la lligueta de semifinals a Massamagrell, a on Soro III guanyà Santi per un contundent 60-20, són els factors que juguen a favor de Quico en la cita del proper diumenge.

Santi arriba a la gran final per primera vegada, i destaca per la seua condició de mitger. Només un mitger, Grau, ha alçat el titol. Va ser l'any 2000 davant Álvaro. 
Els dos s'han decantat per pilotes de Carcaixent per a jugar la final, durant l'habitual acte de tria del material, a la seu de la Fundació Bancaixa.

Demà anirem a Montcada per animar Quico.
Cavallers, va de bo!! Molta sort Quico!!

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP