miércoles, 23 de mayo de 2012

Es necessari renovar el carnet de la Biblioteca Pública de Massamagrell, només amb una foto de carnet.

La biblioteca de Massamagrell s'incorpora a Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que és un programa de treball cooperatiu de les biblioteques valencianes davall la coordinació de la Direcció General de Patrimoni Cultural.
La posada en funcionament de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana i el seu sistema de catàlegs col·lectius, ha suposat un gran avanç a l'implantar un sistema de treball cooperatiu que ha donat com a fruit un catàleg col·lectiu consultable en línia a través d'Internet http://xlpv.cult.gva.es  que en el cas del nostre municipi serà operatiu a partir del 2 de Juliol.
Este catàleg permet que els ciutadans sàpiguen en cada moment que documents estan disponibles en cada una de les biblioteques que participen en el projecte. A més a més s'han articulat una sèrie de servicis no presencials per als ciutadans com son un carnet únic de lector per a totes las biblioteques de la xarxa, servici de préstec interbibliotecari, renovació de préstecs a través d'Internet, servici de reserva de documents, suggeriments de compra, servici d'hemeroteca digital, butlletins discogràfics, etc.
La biblioteca començarà a partir del 2 de Julio a prestar llibres amb este nou sistema por el que informem que es necessari que tots els usuaris d'esta tingueu el nou carnet. Per a renovar-t'ho només necessites omplir tus dades i una foto de carnet acudint al mostrador de préstec de la biblioteca. Acudeix en la biblioteca i renova tu carnet.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP