lunes, 27 de febrero de 2012

El 29 de febrer a les 15 hores finalitza la presentació de cartells per a participar al Concurs de Cartells del Dia de la dona.

Ja està obert el termini per a presentar-se al IV Concurs de Cartells commemoratiu del Dia de la dona que organitza el Centre municipal d'atenció a la dona.

El jurat valorarà els treballs en funció del valor representatiu del dia internacional de la dona i d'acord amb la seua qualitat artística. De fet, l'únic requisit, a banda de les condicions tècniques pautades en les bases, és que el cartell continga l'eslògan '8 de Març, dia internacional de la dona'. Seguint estos criteris, es concedirà un primer premi de 300€ i una menció especial dotada amb 150€.
La presentació dels originals s'efectuarà en el nou Centre Social situat en la C/Rafalell núm. 8 en el Centre Municipal d'Atenció a la dona. El termini de presentació de cartells conclou el dia 29 de Febrer a les 15h.

La fallada del jurat es farà pública el dia de la inauguració de l'exposició de cartells, dia 6 de març i tots els treballs participants estaran exposats des d'eixe dia fins al 14 de Març en el Centre Cultural.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP