jueves, 30 de julio de 2009

Esquerra Unida i PSOE presenten una denuncia contra l’Ajuntament de Massamagrell per un presumpte delicte de prevaricació.



La denuncia, presentada conjuntament hui davant la Fiscalia Anticorrupció per Alfredo Albornos, regidor d’EUPV i Remedios Rodrigo, regidora del PSOE, està acompanyada també per un recurs contenciós-administratiu que EUPV ha formalitzat en solitari igualment contra l’Ajuntament de Massamagrell per la requalificació dels terrenys de la parròquia Verge del Rosari, “la qual suposarà la pèrdua d’un espai públic en benefici de la iniciativa privada, és a dir, de l’Església”. EUPV considera que aquesta actuació de l’ajuntament “ha de ser investigada per un presumpte delicte de prevaricació”.

El regidor d’EUPV Alfredo Albornos assegura que en tot aquest procés “s’han donat situacions rocambolesques, perquè aquesta modificació s’ha dut a terme amb els informes desfavorables dels propis tècnics municipals. L’arquitecte i l’assessor d’urbanisme emeteren diversos informes desfavorables d’aquesta modificació, considerant que era contrària a l’interès municipal, mancava de les mínimes garanties de legalitat urbanística i rigor tècnic i no suposava millorar el planejament actual perquè, entre altres aspectes, converteix l’equipament en privat i incrementa l’edificabilitat”, explica.

Cal recordar que la modificació permetrà la construcció d’una nova església “però al mateix temps s’aconseguirà amb tot el procés un increment d’aprofitament lucratiu de 1.750,05 m2, una xifra que a preu de mercat suposa una plusvàlua de més d’1 milió d’euros”, critica el regidor d’esquerres.

Albornos a més recalca que qualsevol modificació d’aquest tipus ha d’estar aprovada per la Generalitat, “tanmateix el plenari, amb els únics vots favorables del PP, ha tirat endavant aquesta actuació, assumint els informes tècnics i jurídics d’un equip extern, però sense mencionar ni tan sols els dels tècnics municipals, contraris a la modificació”.

Tant Esquerra Unida com el PSOE, consideren que aquestos fets “són indiciàriament constitutius almenys d’un delicte de prevaricació. L’alcalde obri una comissió per a la formalització d’una modificació del planejament que, en detriment de l’interès públic municipal, afavoreix clarament l’interès privat”, subratlla Albornos.

0 comentarios:

"Desde las posiciones marxistas no leninistas, hasta las posiciones social-demócratas que no hayan renunciado a la alternativa socialista frente a la sociedad capitalista, todo ello cabe en un Partido Socialista tal como cree el PSOE que debe ser un Partido." (Felipe González)

AGRUPACIÓN SOCIALISTA DE MASSAMAGRELL PSPV-PSOE

Los comunicados oficiales de la Agrupación irán firmados como Publicado por PSPV-PSOE MASSAMAGRELL.
El resto de artículos serán firmados por miembros de la Ejecutiva Local, afiliados o autorizados.

Agrupación Socialista de Massamagrell PSPV-PSOE

C/ Virgen del Rosario 26 Bajo
NUEVO CORREO: correopsoemassamagrell@gmail.com
Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP